Ciorba de pui cu telina si smantana
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba cu: carne de pui, smantana, morcovi, ceapa, usturoi, telina, radacina de patrunjel, patrunjel, lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pui
- 500g smântână
- 1 morcovi
- 2 cepe
- 2 căţei de usturoi
- 1 ţelina
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 leg. pătrunjel verde
- 2 lămăi
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Puneţi la fiert în 4 litri apă carnea de pui tăiată în bucăţi potrivite şi zarzavaturile curăţate, spălate şi tocate mărunt. Fierbeţi ciorba la foc potrivit, spre mic. Luaţi spuma de câte ori este cazul.
Când toate ingredientele sunt bine fierte, luaţi oala de pe foc şi adăugaţi smântână şi zeama de lămâie. Presăraţi pătrunjel verde tocat înainte de servire.
Pofta buna!