Ciorba de pui cu verdeata
PrinteazaCiorba de pui cu verdeata din: pulpa de pui, praz, morcovi, ceapa, telina, leustean, bors, sare, piper.
- 1 pulpa pui
- 1 praz de marime potrivita
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1/2 telina
- 1 legatura leustean
- 250 ml bors fiert
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pulpa, o pui la fiert şi spumezi. Speli prazul şi-l tai bucăţi potrivite. Cureţi ceapa, morcovii şi ţelina. Tai ceapa mărunt, iar morcovii şi ţelina rondele şi le pui în zeamă. Scoţi carnea, o dezosezi şi o adaugi din nou în vas.
Torni borşul, potriveşti defsare şi de piper. Laşi câteva minute să se combine aromele şi opreşti focul. Speli leuşteanul, îl tai mărunt şi-l adaugi în ciorbă. Serveşti fierbinte.
Ciorba de pui cu verdeata
Pofta buna!