Ciorba de pui cu verdeata

Printeaza

Ciorba de pui cu verdeata din: pulpa de pui, praz, morcovi, ceapa, telina, leustean, bors, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_pui_cu_verdeata

  • 1 pulpa pui
  • 1 praz de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 legatura leustean
  • 250 ml bors fiert
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pulpa, o pui la fiert şi spumezi. Speli prazul şi-l tai bucăţi potrivite. Cureţi ceapa, morcovii şi ţelina. Tai ceapa mărunt, iar morcovii şi ţelina rondele şi le pui în zeamă. Scoţi carnea, o dezosezi şi o adaugi din nou în vas.

Torni borşul, potriveşti defsare şi de piper. Laşi câteva minute să se combine aromele şi opreşti focul. Speli leuşteanul, îl tai mărunt şi-l adaugi în ciorbă. Serveşti fierbinte.

Ciorba de pui cu verdeata

Ciorba_de_pui_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.