Ciorba de pui tanar

Printeaza

 Ciorba de pui tanar

Ingrediente:Ciorba de pui tanar

  • 1,5 l apă
  • 1 l borş
  • 1 pui mijlociu
  • zarzavat de supă
  • 3 linguri orez
  • verdeaţă
  • cozi de ceapă verde
  • 2 roşii
  • sare
  • 1 gălbenuş
  • 2 linguri smântână

 

 

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă clocotită se pun la fiert un morcov, o rădăcină de pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul începe să fiarbă, se adaugă puiul tăiat bucăţi, labele, capul, pipota şi ficatul. Se pune sare.

Se ia spuma, se adaugă orezul ales şi spălat, borşul fiert separat şi strecurat, cozile de ceapă verde, mărar şi pătrunjel tăiate fin şi roşiile tăiate bucăţi şi fără seminţe.

Înainte de a servi, se drege în castron cu un gălbenuş şi cu două linguri de smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.