Ciorbă de raţă cu zeamă de varză

Printeaza

Ciorbă de raţă cu zeamă de varză din: maruntaie de rata, morcovi, ceapa, ardei, cartofi, rosii, zeama de varza, leustean si condimente.

Ingrediente:Ciorba_de_rata_cu_zeama_de_varza

  • 500-600 g maruntaie de rata
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 l zeama de varza
  • leustean verde
  • condimente, dupa gust

 

Mod de preparare:

Cureţi măruntaiele de raţă, le speli în multe ape şi le pui la fiert în apă cu sare. Spumezi cât e nevoie. Tai mărunt zarzavatul sau îl dai pe râzătoare.

Tai cartofii cubuleţe şi îi pui în ciorbă. Adaugi şi condimentele, după gust. Căleşti zar­zavatul în puţin ulei şi îl adaugi în ciorbă.

Când carnea este aproa­pe fiartă, adaugi roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate cubuleţe. Spre final, acreşti ciorba cu zeamă de varză, care a fost fiartă separat.

Pui leuştean verde tocat mărunt la sfârşit sau în momentul în care serveşti ciorba la masă.

Ciorbă de raţă cu zeamă de varză

Ciorba_de_rata_cu_zeama_de_varza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciorba de rata iese delicioasa daca sti cum s-o faci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.