Ciorba de rosii cu carne de pasare
PrinteazaCiorba de rosii cu carne de pasare din: carne de gaina, rosii, morcov, ardei gras, orez, smantana, frunza de telina, sare.
- 100 g carne de gaina fiarta
- 300 g rosii
- 1 morcov
- 1/2 ardei gras
- 1 lingura orez
- 1 lingura smantana
- 1 frunza mica de telina
- sare
Mod de preparare:
Morcovul se curăţă, se spală, se taie şi se fierbe în apă puţină. Roşiile spălate se fierb, se strecoară şi sucul obţinut se toarnă peste zeama în care a fiert morcovul.
Se adaugă ardeiul, frunza de ţelină, orezul curăţat şi spălat, şi se fierb împreună, până se înmoaie orezul. Se serveşte cu carnea de găină şi dreasă cu smântână. Se sărează după gust.
Ciorba de rosii cu carne de pasare
Pofta buna!