Ciorbă de roşii cu orez

Printeaza

Ciorbă de roşii cu orez

Ingrediente:Ciorbă de roşii cu orez

  • 1 kg roşii
  • 6 fire de ceapă verde
  • 700 g oase de viţel sau porc
  • sare
  • piper
  • 50 g orez
  • 15 g zahăr
  • 1 pahar de iaurt

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert oasele nesparte cu 3 1 apă şi sare şi, după ce au fiert bine (circa 2 ore), se adaugă ţelina tăiată julien, roşiile curăţate şi tăiate, ceapa tăiată, orezul şi zahărul.

Cînd este fiartă, se scot oasele şi se pune verdeaţă tocată.

Iaurtul se serveşte separat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.