Ciorba de salata cu macris

Printeaza

Ciorba de salata cu macris din: salata, macris, usturoi, sare, piper, otet, oua, slanina afumata, faina, smantana, lapte, marar, concentrat de legume.

Ingrediente: Ciorba_de_salata_cu_macris

  • 2 capatani de salata
  • cateva frunze de macris
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • otet
  • 3 oua
  • 100 g slanina afumata
  • 1 lingurita faina
  • 100 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • marar verde tocat
  • concentrat de legume

Mod de preparare:

Desfaci frunzele de salata, le speli bine, la fel si frunzele de macris. Lasi frunzele la scurs, dupa care le rupi. Pui la foc 1,5 litri apa, iar cand da in clocot, adaugi salata, macrisul si putin otet.

Separat, pui la prajit slanina taiata in fasii, peste care adaugi ouale batute si faci o omleta. Cand omleta s-a racit, o tai cubulete. Adaugi in ciorba sare, piper si putin concentrat de legume.

Amesteci smantana cu laptele si faina, apoi o torni in ciorba si lasi sa dea un clocot. Adaugi omleta si mararul tocat.

Ciorba de salata cu macris

Ciorba_de_salata_cu_macris

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.