Ciorbă de salată cu omletă si verdeata

Printeaza

Ciorbă de salată cu omletă si verdeata din: salate, ceapa verde, usturoi verde, oua, orez, ulei de masline, apa, bors, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorbe_si_borsuri

  • 3-4 salate
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 3 oua
  • 1 ceasca de orez
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2 litri de apa
  • 1 litru de bors
  • 1 legatura de leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală salata frunză cu frunză. Curăţă ceapa şi usturoiul, spală-le şi taie-le în bucăţi de 1 -2 cm. Alege orezul şi spală-l în 2-3 ape. Pune la fiert apa şi, când dă în clocot, pune ceapa, usturoiul şi orezul să fiarbă la foc mic, 10 minute.

Pune salata tăiată fâşii, lasă să fiarbă 10 minute, adaugă borş şi sărează după gust. Opreşte focul şi pune leuşteanul.

Bate 3 ouă într-un castronel cu pudn lapte, pune sare după gust, încinge uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă şi prepară omleta. Taie omleta şi pune-o în ciorbă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.