Ciorbă de salată verde cu leustean

Printeaza

Ciorbă de salată verde

Ingrediente:Ciorbă de salată verde cu leustean

  • 5 salate
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 500 ml borş
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 linguri vegeta
  • 2 ouă
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml smântână (opţional)
  • 1 legătură leuştean

 

Mod de preparare:

In cei 3 litri de apă punem la fiert ceapa tocată mărunt, morcovul şi cei 2 cartofi. Separat, în ulei şi puţină apă, se căleşte salata, după ce a fost spălată bine şi tăiată în bucăţi.

Când legumele sunt aproape fierte, adăugăm salata bine înăbuşită şi se mai lasă să fiarbă împreună circa 10 minute. După aceea, se adaugă sucul de roşii fiert în prealabil, borşul, vegeta şi se mai fierbe totul 5 minute, la foc mic.

Se opreşte focul şi se pun ouăle bătute bine cu smântână şi verdeaţă. Se poate servi caldă sau rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.