Ciorbă de sfeclă roşie

Printeaza

Ciorbă de sfeclă roşie

Ingrediente:Ciorbă de sfeclă roşie

  • 2 sfecle roşii mijlocii, tăiate cubuleţe mici
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi potriviţi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 2 cepe micuţe
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • 1 legătură leuştean
  • sare după gust
  • 500 ml borş

 

Mod de preparare:

Sfecla tăiată cubuleţe se pune la fiert în 4 litri de apă. Separat, se pun la călit în ulei, apă şi vegeta, morcovul, ceapa şi rădăcinile de pătrunjel.

După ce sfecla este aproape gata, se pun legumele bine înăbuşite şi cartofii tăiaţi în patru. Când sunt fierte, se pune borşul şi se mai lasă să fiarbă 5 minute.

După ce se opreşte focul, se pune verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.