Ciorba de spanac cu bors

Printeaza

Ciorba de spanac cu bors

Ingrediente:Ciorba de spanac cu bors

  • 1 kg spanac
  • 1 ceapă
  • 1 legătură mărar
  • 1 l borş
  • sare
  • 2-3 roşii (sau bulion)
  • 2-3 ouă

 

Mod de preparare:

Speli, toci şi opăreşti frunzele de spanac. Le pui în apă şi le fierbi cu ceapă şi mărar.

După ce au fiert, pui borşul, sarea, roşiile (sau bulionul) şi apoi dregi cu ouă bătute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.