Ciorba de vacuta cu gulii
PrinteazaCiorba de vacuta cu gulii din: piept de vita, rasol de vita, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, rosii in bulion, gulii de iarna, ulei, patrunjel, sare si piper.
- 800 g piept de vita cu os
- 500 g rasol de vita
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 radacina de patrunjel
- 1 cutie rosii in bulion (800 g)
- 2 gulii de iarna
- 50 ml ulei
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite şi puneţi-o la fiert în 5 litri de apă cu 1 lingură sare. Luaţi spuma când dă în clocot şi fierbeţi carnea 60 de minute.
Adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate mărunt. După 30 de minute puneţi roşiile şi sucul acestora.
Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să mai fiarbă 30 de minute la foc mic. Serviţi ciorba caldă cu pătrunjel tocat.
Ciorba de vacuta cu gulii
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rasol de vita
Mi-ai facut pofta de o ciorbica