Ciorba de vacuta cu gulii

Printeaza

Ciorba de vacuta cu gulii din: piept de vita, rasol de vita, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, rosii in bulion, gulii de iarna, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de vacuta cu gulii

  • 800 g piept de vita cu os
  • 500 g rasol de vita
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 cutie rosii in bulion (800 g)
  • 2 gulii de iarna
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite şi puneţi-o la fiert în 5 litri de apă cu 1 lingură sare. Luaţi spu­ma când dă în clocot şi fierbeţi carnea 60 de minute.

Adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tă­iate mărunt. După 30 de minute puneţi roşiile şi sucul acestora.

Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să mai fiarbă 30 de minute la foc mic. Serviţi ciorba caldă cu pătrunjel tocat.

Ciorba de vacuta cu gulii

Ciorba de vacuta cu gulii

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • rasol de vita

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta de o ciorbica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.