Ciorba de vara cu legume

Printeaza

Ciorba de vara cu legume din: cartofi noi, morcov, ceapa, radacina de patrunjel, fasole verde, marar, bors, sare, ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_vara_cu_legume

  • 6 cartofi noi
  • un morcov
  • o legatura ceapa
  • o mana fasole verde
  • o radacina patrunjel
  • o legatura marar
  • un litru bors
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Morcovul se curăţă, se spală bine, apoi se taie mărunt, la fel şi ceapa verde. Acestea se călesc în ulei si apoi se adaugă cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi mărunt şi rădăcina de pătrunjel. Se pune apă şi se lasă la fiert 5 minute.

Se adaugă fasolea verde, se lasă la fiert si apoi se acreşte cu bors fiert separat. După aceea, se trage oala de pe foc, se potriveşte de sare, se pune mărarul, şi se lasă 5 minute înainte de a aduce la masă ciorba.

Ciorba de vara cu legume

Ciorba_de_vara_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.