Ciorbă de varză cu paprica
PrinteazaCiorbă de varză cu paprica din: cartofi, ceapa, ulei de rapita, supa, ardei grasi, rosii, boia dulce, sare, piper, boabe de ienupar, usturoi si varza murata.
- 500 g cartofi
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei de rapita
- 500 ml supa
- 2 ardei rgasi rosii
- 1 conserva rosii (850 ml)
- 2 linguri boia dulce (paprica)
- sare
- piper
- 10 boabe de ienupar
- 1 catel de usturoi
- 300 g varza murata, toacta
Mod de preparare:
Se decojesc cartofii, se spală şi se taie cuburi. Se curăţă şi se toacă ceapa. Se călesc într-o cratiţă mare în ulei încins, amestecând. Se sting cu supa. Se curăţă şi se taie cuburi ardeii graşi. Se taie roşiile cuburi şi se adaugă în cratiţă. Se condimentează cu paprică, sare şi piper.
Se adaugă boabele de ienupăr. Se adaugă usturoiul pisat şi se lasă să fiarbă la foc moale aproximativ 10 minute. 3 Se adaugă varza tocată şi se mai lasă 20 de minute. Inainte de servire se condimentează picant.
Ciorbă de varză cu paprica
Pofta buna!
imi place ciorba de varza si da cu paprika da
Mi-ai facut pofta de o ciorba de varza
Imi place ciorba asta