Ciorba de varza cu rata

Printeaza

Ciorba de varza cu rata din: varza, ceapa, lesutean, carne de rata, bulion, bors.

Poate te intereseaza si Ciorba cu carne de rata si legume

Ingrediente:Ciorba de varza cu rata

  • 1 kg varză
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 legătură leuştean sau pătrunjel
  • carne de raţă (spate, gât, aripi, picioare)
  • bulion
  • borş pentru acrit (după gust)

 

Mod de preparare:

Toci varza din timp şi o freci bine cu sare, să se înmoaie. Prăjeşti puţin carnea, apoi ceapa tăiată mărunt şi le căleşti împreună. Pui varza şi bulionul (sau sucul de roşii) amestecat cu apă fierbinte.

Peste varză adaugi apă fierbinte cât să o acopere. Când a fiert, o acreşti cu borş sau sare de lămâie, şi presari verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de rata cu varza
  • bors cu rata si varza
  • bors cu varza si carne de rata

1 comentariu

  1. N-am mancat o astfeld e ciorba,e buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.