Ciorba de verdeata

Printeaza

Ciorba de verdeata 

Ingrediente:Ciorba de verdeata

  • 2 l apă
  • 1 l borş
  • o farfurie adâncă plină cu verdeaţă
  • 3 linguri orez
  • 1 bucăţică zahăr
  • sare
  •   un gălbenuş
  • două linguri smântână

 

Mod de preparare:

 

Se pun la fiert într-o oală cu apă frunze de lobodă, frunze de sfeclă, cozi de ceapă verde, mărar, pătrunjel, după gust şi leuştean, tăiate mărunt.

Se adaugă borşul fiert separat şi strecurat, sarea, zahărul şi orezul ales şi spălat.

Se lasă să fiarbă. Se serveşte simplă sau dreasă cu un gălbenuş şi cu o lingură de smântână.

 

Pofta buna!

2 comentarii

  1. A iesit buna ciorba de verdeata?

  2. A iesit foarte buna ciorba de verdeata. Nu m-as fi gandit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.