Ciorba de verdeturi cu carne de pui
PrinteazaCiorba de verdeturi cu carne de pui din: carne de pui, loboda, untisor, stevie, orez, ceapa, morcov, bors, leustean, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g carne (pui, curcan)
- 4 legaturi de loboda
- 4 legaturi untisor
- 2 legaturi stevie
- 100 g orez
- 1 ceapa mare
- 1 morcov
- 500 ml bors
- 1 legatura leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţi, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 3 I apă cu sare. Spălaţi verdeţurile, opăriţi- le, scurgeţi-le de apă, tocaţi-le şi puneţi-le în oala cu ciorbă când carnea este aproape fiartă. Adăugaţi ceapa şi morcovul, tocate mărunt, şi călite 5 minute în ulei.
După 10 minute, puneţi orezul fiert separat şi borşul, de asemenea fiert separat. Potriviţi de sare şi piper, adăugaţi leuşteanul tocat şi mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.
Pofta buna!