Ciorba de verdeturi cu carne de pui

Printeaza

Ciorba de verdeturi cu carne de pui din: carne de pui, loboda, untisor, stevie, orez, ceapa, morcov, bors, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba

  • 600 g carne (pui, curcan)
  • 4 legaturi de loboda
  • 4 legaturi untisor
  • 2 legaturi stevie
  • 100 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 500 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 3 I apă cu sare. Spălaţi verdeţurile, opăriţi- le, scurgeţi-le de apă, tocaţi-le şi puneţi-le în oala cu ciorbă când carnea este aproape fiartă. Adăugaţi ceapa şi morcovul, tocate mărunt, şi călite 5 minute în ulei.

După 10 minute, puneţi orezul fiert separat şi borşul, de asemenea fiert separat. Po­triviţi de sare şi piper, adăugaţi leuşteanul tocat şi mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.