Ciorbă de verdeţuri cu fidea

Printeaza

Ciorbă de verdeţuri cu fidea 

Ingrediente:Ciorba de verdeturi cu fidea

  • 1 kg verdeaţă (urzici, spanac, ştevie, măcriş)
  • 3 – 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2-3 cepe
  • 100 g fidea
  • sare
  • 4 l apă
  • 1 legă­tură leuştean
  • 1 legătură mărar
  • 1/2 l suc de roşii
  • 4 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli cartofii, morcovii şi ceapa, apoi tai cartofii cubuleţe, morcovii rondele, toci ceapa şi le pui la fiert într-o oală de 6 I în apă şi sare.

Când sunt pe jumătate fierte, adaugi verdeaţa tocată mărunt, inclusiv leuşteanul şi mărarul şi după 10 minute sucul de roşii. Laşi la fiert 10 minute, după care pui fideaua şi potriveşti gustul de sare.

Le mai fierbi împreună 5 minute, apoi iei oala de pe foc şi torni uleiul.

Ciorbă de verdeţuri cu fidea

Ciorba de verdeturi cu fidea

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Chiar mi-e pofta de o ciorba.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.