Ciorba de vita si ciuperci

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba cu: rasol de vita, ciuperci, cartofi, bors, leustean, ceapa, ardei verde, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de vita si ciuperci

  • 500 g rasol de vită
  • 200 g ciuperci
  • 3 cartofi
  • un litru borş
  • o legătură leuştean
  • 1-2 cepe sau un fir de praz
  • un ardei verde
  • 200 ml suc de roşii
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se pune rasolul la fiert, la foc mic.

Se curăţă toate legumele, se spală, se taie şi se pun să fiarbă împreună cu rasolul de vită. Se adaugă sare şi piper.

In acest timp, se clocoteşte câteva minute borşul, separat, în alt ibric. Se pun câteva frun­ze de leuştean si se acoperă 2-3 minute.

După ce au fiert atât legu­mele, cât şi carnea, se adaugă borşul şi se condimentează cu sare şi piper. Ciorba se serveşte ornată cu leuştean tăiat mărunt.

Ciorba de vita si ciuperci

Ciorba de vita si ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.