Ciorba de vitel cu macris

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de vitel cu macris,  morcov, ceapa, cartofi, pasta de rosii, ardei, sare, piper, orez.

Ingrediente:Ciorba de vitel cu macris

  • 500g carne de viţel
  • 250g măcriş proaspăt
  • 1 lingură orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 2 linguri pasta de roşii
  • 1 ardei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţele potrivite şi puneţi-o la fiert în apă cu sare şi piper. Eliminaţi spuma. Când carnea este fiartă de jumătate, adăugaţi zarzavaturile curăţate, spălate şi tăiate mărunt. După 10 minute, puneţi şi măcrişul, rupt în fâşii sau tăiat.

Adăugaţi pasta de roşii şi mai condimentaţi dacă este necesar. Smântână se pune în farfurii la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.