Ciorba de vitel cu smantana

Printeaza

Ciorba de vitel cu smantana din: piept de vitel, morcovi, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, orez, bors, galbenus, smantana, tarhon, sare si unt.

Ingrediente:Ciorba_de_vitel_cu_smantana

  • 1 kg piept de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu orez
  • 1 l bors
  • 1 galbenus
  • 50 ml smantana
  • tarhon
  • sare
  • unt

 

Mod de preparare:

Spală carnea, tai-o în bucăţi potrivite şi pune-o la fiert în 3 litri de apă. la spuma care se formează, sărează şi lasă să fiarbă acoperit până ce se înmoaie carnea. Intre timp, taie legumele după preferinţă, înăbuşă-le în puţin unt, pune-le în oala cu supă de carne şi lasă totul să fiarbă acoperit la foc domol.

Când carnea este fiartă, adaugă orezul spălat şi amestecă-l ca să nu se prindă de fundul oalei. Separat, dă borşul într-un clocot şi adaugă tarhonul tocat. Toarnă în supă borşul fiert şi amestecă. Dă oala deoparte şi drege ciorba cu gălbenuş şi smântână. Lasă cel puţin un sfert de oră înainte de a servi, ca să se întrepătrundă aromele.

Ciorba de vitel cu smantana

Ciorba_de_vitel_cu_smantana

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de vita cu smantana
  • ciorba de vitel cu smantana

3 comentarii

  1. Adriana Valentina

    O ciorba de vitel merge de minune, mai ales daca are si smantana

  2. Vreau si eu ciorba din asta

  3. Bunicica ciorbica de vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.