Ciorba deasa de peste
PrinteazaCiorba deasa de peste din: cod, ceapa, pastarnac, ardei, morcov, cartofi, masline, rosii in bulion, sare, otet.
Ingrediente:
- 350 g cod
- o ceapă
- o rădăcină păstârnac
- un ardei gras
- un morcov
- 3 cartofi
- 150 g măsline
- 3 roşii în bulion
- oţet sau zeamă de lămâie
- sare
Mod de preparare Ciorba deasa de peste:
Se pun la fiert în apă rece, cu putina sare, ceapa, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul.
Se lasă 10 minute şi se adaugă cartofii. Se fierb şi aceştia 10 minute şi se adaugă roşiile.
Se lasă la fiert şi apoi se adaugă măslinele. Se lasă doar un clocot şi se pune peştele.
Se mai ţine 5 minute pe foc şi se acreşte cu oţet sau cu zeamă de lămâie.
Pofta buna!