Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, smantana, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de ciorbă a la grec este o încântare culinară ce îmbină gustul intens de legume cu o textură cremoasă, datorită ouălor […]
Ciorbă deasă de pui
PrinteazaCiorbă deasă de pui din: piept de pui, spata de pui, cartofi, ceapa, ardei gras, ceapa verde, rosii, porumb, bors, patrunjel, leustean, sare.
Ingrediente:
- 2 piepţi de pui
- 1 spată de pui
- 2 morcovi
- 2- 3 cartofi
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 2 fire de ceapă verde
- 2-3 roşii
- 1 cutie cu porumb
- 1l bors
- leuştean
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Spală carnea de pui şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare. Indepărtează spuma de câte ori este nevoie.
După ce a dat în câteva clocote, adaugă ceapa tocată mărunt, morcovii tăiaţi rondele şi cartofii cubuleţe.
Lasă să fiarbă la foc potrivit. Când pieptul de pui este aproape fiert, scoate spata din ciorbă şi pune porumbul, ceapa verde tăiată rondele, roşiile în sferturi şi ardeiul gras în cubuleţe.
Mai lasă câteva minute pe foc, după care acreşte cu bors. La final, aromatizează ciorba cu puţină verdeaţă tocată.
Ciorbă deasă de pui
Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol
Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]
Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]
Pofta buna!