Ciorba delicioasa de gasca

Printeaza

O reteta de ciorba delicioasa de gasca din: carne de gasca, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, ardei rgas, fidea, leustean, bors, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba_delicioasa_de_gasca

  •  1,5 kg carne de gasca
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g fidea
  • 2 legatura leustean
  • 1 l bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

carnea în bucăţi potrivite, spălaţi-o şi puneţi-o la fiert în 5 litri de apă şi 2 linguri de sare.

Eliminaţi spuma de câte ori este cazul. Adăugaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate şi 1 legătură de leuştean tocat.

Fierbeţi ciorba până când carnea este bine fiartă.

La final, puneţi borşul fiert separat, potriviţi de sare şi piper şi adăugaţi leuşteanul rămas, tocat mărunt.

Ciorba delicioasa de gasca

Ciorba_delicioasa_de_gasca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.