Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți din: file de peste, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, rosii, ardei gras, leustean, suc de rosii, apa, sare, piper, zeama de lamaie sau bors. Descoperiți savoarea autentică a ciorbei de pește, o rețetă tradițională românească, perfectă pentru iubitorii de mâncare sănătoasă. Ingrediente: 500g file de […]
Ciorbă delicioasa cu legume
PrinteazaCiorbă delicioasa cu legume din: bors, mazare, ardei capia, morcov, praz, ceapa, linte, rosii, ardei iute, ulei, masline, sare, piper, leustean, santana.
- 200 g mazăre
- doi ardei capia
- 100 g morcovi
- un fir de praz
- o ceapă
- 100 g linte
- 4 roşii
- un ardei iute
- 100 ml ulei de floarea-soarelui
- 500 rnl borş
- 100 g măsline feliate
- sare
- piper
- leuştean
- smântâna
Mod de preparare:
Lintea se pune la înmuiat cu o seară înainte, se fierbe cu puţină sare, se scurge şi se păstrează la rece.
Prazul, morcovii şi ceapa se curăţă, se spală, se toacă mărunt şi se pun într-un castron.
Ardeii capia se curăţă de seminţe, se spală, se taie felii subţiri şi se pun peste ceapă.
Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă legumele tocate şi se călesc până se înmoaie, având grijă să nu se ardă.
Se pun la fiert doi litri de apă şi, când începe să clocotească, se adaugă legumele călite.
Se fierb zece minute, se pune mazărea spălată şi se fierbe.
Când mazărea este aproape fiartă se adaugă lintea, roşiile spălate, curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţi mici.
Se toarnă borşul fiert separat, sare, piper şi cozi de leuştean tocate mărunt.
Se fierbe totul până când legumele s-au înmuiat, se presară rondele de ardei iute, măslinele feliate şi leuştean proaspăt tocat.
Ciorbă delicioasa cu legume
Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă
Ciorbă a la Grec Autentică – Rețetă Tradițională și Nutritivă din: carne de pui, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, smantana, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de ciorbă a la grec este o încântare culinară ce îmbină gustul intens de legume cu o textură cremoasă, datorită ouălor […]
Pofta buna!
+ 10
Azi fac si eu o ciorba de legume