O reteta de ciorba delicioasa de perisoare din: carne tocata, zarzavat pentru ciorbe, rosii, ceapa, ou, bors, patrunjel, leustean, sare si piper.
Ingrediente:
500 g carne tocata
500 g zarzavat amestecat pentru ciorbe
5 rosii bine coapte
1 ceapa
1 ou
50 g bors
1 legatura patrunjel
1 legatura leustean
sare
piper
Mod de preparare:
Curăţaţi zarzavatul, tăiaţi-l în bucăţi potrivite şi puneţi-l la fiert în 4 litri apă şi o lingură rasă cu sare. Adăugaţi şi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţi.
Amestecaţi carnea tocată cu oul întreg, orezul, jumătate de legătură de pătrunjel tocat mărunt sare şi piper.
Formaţi din amestecul rezultat perişoare mici şi puneţi-le în oala cu ciorbă.
Lăsaţi-le să fiarbă la foc mic 20 de minute, apoi ia final puneţi borşul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt împreună cu leuşteanul.
Ciorba de vita cu perisoare din: piept de vita, carne tocata de vita, orez, ou, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, ardei capia, leustean, rosii in bulion si vita. Ingrediente: 700 g piept de vita cu os 300 g carne tocata de vita 50 g orez 1 ou 2 morcovi 1 telina mica cu frunze 1 raacina […]
Ciorba gustoasa de perisoare din: carne tocata de vita, sare, ou, piper, lesutean, orez, ceapa, morcovi, ardei capia, dovlecel, telina, suc de rosii, bors si frunze de telina. Ingrediente: 400 g carne tocata de vita sare un ou piper negru macinat o legatura leustean o lingurita orez cu bobul mic si rotund 2 cepe 2 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mi-e lene sa fac o ciorba de perisoare 🙂