Ciorbă din aripi de curcan, cu zdrenţe şi spanac – delicioasa
PrinteazaCiorbă din aripi de curcan, cu zdrenţe şi spanac din: aripa de curcan, morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi, ardei gras, rosie, concentrat de pui, bors, orez, ulei, zahar, spanac, oua, faina, smantana, bors, leustean, sare, piper.
- 1 aripa de curcan
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 pastarnac
- 2 cartofi
- 1 ardei gras
- 1 rosie
- un cub concentrat de pui
- bors
- orez
- ulei
- zahar
- spanac
- 2 oua+ 1 ou pentru dres ciorba
- 1 lingura faina
- 3 linguri smantana
- 1/2 l bors
- leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli aripa de curcan şi o pui la fiert în apă rece. Când începe să fiar- bă, adaugi zarzavaturile, curăţate şi tocate mărunt, lei spuma formată şi E laşi să fiarbă mai departe.
Speli frunzele de spanac şi le toci mărunt, apoi le amesteci cu ouăle E bătute, piperul şi, când clocoteşte, iei cu linguriţa din compoziţie şi pui în ciorbă.
Adaugi cartofii curăţaţi şi roşia decojită, toate tăiate cubuleţe. Acreşti cu borşul fiert în prealabil. Când e gata, dregi ciorba cu ou bătut cu smântână şi făină, apoi presari leuştean.
Ciorbă din aripi de curcan, cu zdrenţe şi spanac
Pofta buna!