Ciorbă din aripi de curcan cu zdrenţe şi spanac
PrinteazaO reteta de ciorba din aripi de curcan cu zdrente si spanac din: aripa de curcan, morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi, ardei gras, rosie, concentrat de pui, bors, orez, ulei, zahar, spanac, oua, faina, smantana, bors, leustean, sare si piper.
- 1 aripa de curcan
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 pastarnac
- 2 cartofi
- 1 ardei gras
- 1 rosie
- un cub concentrat de pui
- bors
- orez
- ulei
- zahar
- spanac
- 2 oua+1 pentru dres ciorba
- 1 lingura faina
- 3 linguri smantana
- 1/2 l bors
- leustean
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli aripa de curcan şi o pui la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă, adaugi zarzavaturile, curăţate şi tocate mărunt, lei spuma formată şi laşi să fiarbă mai departe.
Speli frunzele de spanac şi le toci mărunt, apoi le amesteci cu ouăle bătute, piperul şi, când clocoteşte, iei cu linguriţa din compoziţie şi pui în ciorbă.
Adaugi şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Acreşti cu borşul fiert în prealabil. Când e gata, dregi ciorba cu ou bătut, smântână şi făină.
Ciorbă din aripi de curcan cu zdrenţe şi spanac
Pofta buna!