Ciorbă din aripi de curcan cu zdrenţe şi spanac

Printeaza

O reteta de ciorba din aripi de curcan cu zdrente si spanac din: aripa de curcan, morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi, ardei gras, rosie, concentrat de pui, bors, orez, ulei, zahar, spanac, oua, faina, smantana, bors, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Ciorbă din aripi de curcan cu zdrenţe şi spanac

  • 1 aripa de curcan
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • un cub concentrat de pui
  • bors
  • orez
  • ulei
  • zahar
  • spanac
  • 2 oua+1 pentru dres ciorba
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 l bors
  • leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli aripa de curcan şi o pui la fiert în apă rece. Când începe să fiarbă, adaugi zarzavaturile, curăţate şi tocate mărunt, lei spuma formată şi laşi să fiarbă mai departe.

Speli frunzele de spanac şi le toci mărunt, apoi le amesteci cu ouăle bătute, piperul şi, când clocoteşte, iei cu linguriţa din compoziţie şi pui în ciorbă.

Adaugi şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Acreşti cu borşul fiert în prealabil. Când e gata, dregi ciorba cu ou bătut, smântână şi făină.

Ciorbă din aripi de curcan cu zdrenţe şi spanac

Ciorbă din aripi de curcan cu zdrenţe şi spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.