Ciorba din aripi de curcan cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba din aripi de curcan cu zeama de varza din: aripi de curcan, morcovi, telina, cartofi, ceapa, ardei gras, rosii, leustean, fidea, ou, zeama de varza, sare.

Ingrediente:Ciorba_din_aripi_de_curcan_cu_zeama_de_varza

  • 3-4 aripi de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 2-3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii proaspete sau conservate in bulion
  • 1 legatura leustean
  • 100 g fidea
  • 1 ou
  • 1 l zeama de varza
  • sare

 

Mod de preparare:

Porţionezi aripile, le speli şi le pui la fiert în 3 litri de apă rece. După ce îndepărtezi spuma care se formează la început, adaugi legumele curăţate şi spălate şi laşi să fiarbă la foc mediu, până când carnea se desprinde de oase şi legumele se înmoaie.

Intre timp, fierbi zeama de varză şi tai roşiile. Când s-au fiert legumele, le scoţi cu o paletă şi adaugi în ciorbă roşiile.

Acreşti ciorba după gust, cu zeama de varză. Fierbi fideaua timp de 5 minute într-un alt vas.

O strecori şi o pui în ciorbă odată cu oul bătut cu un praf de sare. Sărezi ciorba după gust, stingi focul şi presari leuşteanul tocat.

Acoperi vasul şi consumi ciorba după 10 minute.

Ciorba din aripi de curcan cu zeama de varza

Ciorba_din_aripi_de_curcan_cu_zeama_de_varza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Una din cele mai gustoase ciorbe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.