Ciorba din care de porc cu zeama de varza

Printeaza

Ciorba din care de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, ceapa, patrunjel, ardei, varza, telina, patrunjel, leustean, zeama de varza, sare, rosii.

Ingrediente:Ciorba din care de porc cu zeama de varza

  • 0,750 kg carne de porc (cu oase)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ardei gras (gogoşar sau capia)
  • 1/4 varză
  • 1/2 telină
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 1 I zeamă de varză
  • sare
  • eventual: 2 roşii sau 1 lingură bulion

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte în acelaşi mod ca borşul din carne de porc, cu diferenţa că în loc de borş se foloseşte zeamă de varză.

Se serveşte fierbinte şi, după gust, cu smântână (1-2 linguri in farfuria în care se serveşte ciorba).

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.