Ciorba din carne de vitel din: carne de vitel, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, telina, bulion, rosii in bulion, lamaie, sare si verdeata.
Ingrediente:
400 g carne de vitel un morcov o rădăcină pătrunjel o ceapă o felie rădăcină ţelină 2 linguri bulion 1/2 conservă roşii în bulion sucul unei lămâi sare verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Carnea se pune la fiert în apă cu sare si se înlătură spuma ori de câte ori apare.
Intre timp, legumele se curăţă, se taie mărunt si se adaugă în oală când carnea este aproape fiartă.
Se lasă legumele la fiert si, când şi acestea s-au făcut, se adaugă roşiile şi bulionul.
Se mai lasă să dea un clocot, se gustă si, dacă nu este suficient de acră, se adaugă suc de lămâie strecurat si sare.
Se amestecă şi se aduce la masă cu verdeaţă.
Ciorba din carne de vitel
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de vitel cu bors din: piept de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei, suc de rosii, fasole, ardei, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de viţel 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 felie ţelină 1 ardei gras 400 ml suc de roşii 5 păstăi fasole verde 1 ardei iute leuştean pătrunjel 500 ml […]
Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]
Pofta buna!