Ciorba din icre si lapti de peste

Printeaza

Ciorba din icre si lapti de peste din: peste, lapti, icre nematurate, ceapa, ardei, morcov, pastarnac, rosii, sare, concentrat de legume, fidea, bors, patrunjel, leustean.

Ingrediente:Ciorba din icre si lapti de peste

  • 6 peşti (capete şi cozi)
  • 250 g lapţi şi icre nematurate
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 2-3 roşii
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă concentrat de legume deshidratate
  • 2 cuburi fidea
  • 2 căni borş pătrunjel şi leuştean

 

Mod de preparare:

Legumele curăţate şi tocate se pun la fiert în 2l apă cu sare şi concentrat de legume.

Se adaugă roşiile tăiate cubuleţe. Se lasă să dea în clocot câteva minute, apoi se adaugă borşul, bucăţile de peşte, lapţii şi icrele.

Când peştele e aproape fiert, se adaugă fidea. Ciorba se clocoteşte încă 2-3 minute. Se serveşte presărată din abundenţă cu pătrunjel şi leuştean tocate mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de salau cu orez

Ciorba de peste cu icre

Ciorba de peste cu icre din: cap de crap, coada şi şira spinării, zarzavat pentru supă, ceapă roşie, icre, ulei, făină, smântână, sare, boia de ardei, piper boabe, foi de dafin, oţet. Ingrediente: 1 cap de crap, coada şi şira spinării 1 legă­tură de zarzavat pentru supă 1 ceapă roşie icre 1 lingură de ulei […]

 

Ciorba de salau cu orez

Ciorba de salau cu orez

Ciorba de salau cu orez din: morcovi, dovlecel, ceapa, rosii, orez, salau, spanac, ulei de masline, bors, sare. Ingrediente: 2 morcovi 1 dovlecel 1 ceapă 2 roşii 200 g orez 250 g felii şalău (fără oase) 100 g spanac 3-4 linguri ulei de măsline borş de putină safe   Mod de preparare: Cureţi legumele şi […]

 

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Vreau si eu din ciorba de peste

  2. Imi place ciorba de peste si pestele in general. Dar nu am facut niciodata si nici nu am mancat ciorba din icre si lapti de peste. Nu stiam ca laptii de peste se pot folosi in mancare. Eu de obicei ii aruncam. Sigur o sa incerc aceasta reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.