Ciorba de dovlecei cu bors din: dovlecei, ceapa, pastarnac, morcov, rosii, bors, marar.
Ingrediente:
3 dovlecei
ceapa
pastarnac
morcov
rosii
bors
marar
Mod de preparare:
Dovleceii se spala, se curata si se toaca cubulete. Zarzavatul se spala, se curata si se toaca fin.
Se toarna doua-trei liguri de ulei intr-o oala si se pun la calit ceapa si legumele pentru ciorba, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga apa.
Se lasa sa fiarba, iar cand legumele sunt fierte se pun rosiile date prin razatoare, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga fidea sau orez, se lasa sa fiarba si se toarna borsul.
Cand sunt fierte se da oala la o parte de pe foc si se presara pe deasupra marar tocat fin.
Ciorba a la grec cu dovlecei din: ceapa, ulei, dovlecei, oua, smantana, faina, orez, lamaie, morcovi, telina, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg dovlecei 2 cepe 50 ml ulei 3 gălbenuşuri 2 l supă de oase 200 ml smântână 50 g făină 50 g orez 100 ml zeamă de lămâie 2 morcovi 1 ţelină mijlocie 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.