Ciorba de dovlecei cu carne

Printeaza

Ciorba de dovlecei cu carne din: dovlecei, cartofi, pasta de tomate, rosii, spanac, bors, ceapa, oua, ardei gras, sare, piper, patrunjel si ardei iute murat.

Ingrediente:

  • 4 dovlecei rotunzi
  • doi morcovi
  • doi cartofi
  • 3 roşii
  • o lingură de pastă de tomate
  • 300 g spanac
  • 800 g carne de porc
  • 300 ml borş
  • două cepe
  • două ouă
  • doi ardei graşi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • ardei iute murat

 

Mod de preparare:

Ciorba de dovlecei cu carne: Carnea de porc se curăţă de grăsime, se spală, se taie cuburi şi se pune într-un castron la rece.

Cepele se curăţă, se spală, se taie sferturi şi se pun într-un castron. Morcovii se curăţă de coajă, se spală, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari sau se taie cubuleţe.

Se pun la fiert în trei litri de apă, se adună spuma ce se formea­ză, apoi se adaugă legumele tăiate.

Când carnea este fiartă pe jumătate se pun sare şi piper după gust, cartofii şi dovleceii tăiaţi cuburi.

Se lasă să fiarbă la foc potrivit şi, când legumele sunt fierte, se adaugă borşul în care s-a dizol­vat pasta de tomate şi roşiile date pe râzătoare.

Se presară ardeii graşi tăiaţi julien, spanacul, sare şi piper dacă mai este nevoie şi se mai fierbe zece minute.

Cu cinci minute înainte să se ia ciorba de pe foc, se adaugă ouăle bătute şi se acoperă. Se serveste presarata cu patrunjel tocat si ardei iute murat.

 

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de dovlecei cu afumatura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.