Ciorba de dovlecei dreasa cu ou din: dovlecei, patrunjel, marar, ceapa, ceapa verde, rosii, ardei. Ingrediente: 6-8 dovlecei tineri 2 legături pătrunjel 2 legături mărar 2 cepe 4 legături ceapă verde 4 roşii 4 ardei Mod de preparare: Dovleceii, curăţaţi de coajă, se taie în bucăţi mici şi se pun la fiert în apă […]
Ciorba de dovlecei cu praz si parmezan
PrinteazaCiorba de dovlecei cu praz si parmezan din: dovlecei, rosii, morcovi, praz, bors, sare, radacina de telina, ulei, patrunjel, parmzan.
- 2 dovlecei
- 2 roşii
- 2 morcovi
- 1 fir de praz
- 250 ml borş
- sare
- 1 rădăcină ţelină
- 1 lingura ulei
- 1 legatura pătrunjel
- parmezan ras
Mod de preparare:
Se spală şi se curăţă de coajă dovleceii şi roşiile, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu puţină sare.
Se curăţă morcovii, ţelina şi prazul, se taie rondele şi se pun la fiert în supă.
Se adaugă borşul, o lingură de ulei şi un praf de sare şi se mai lasă la fiert.
La final, se adaugă pătrunjelul tocat şi se presară deasupra parmezan ras.
Ciorba de dovlecei cu praz si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de dovlecei a la grec
Ciorba de dovlecei a la grec din: dovlecei, ceapa, ulei, smantana, faina, orez, lamaie, morcovi, telina, pastarnac, patrunjel, marar. Ingrediente: 1,5 kg dovlecei proaspeţi 150 g ceapă 50 ml ulei 3 gălbenuşuri 2 l supă de oase 200 ml smântână 50 g făină 50 g orez 100 g lămâie 150 g morcovi 100g ţelină rădăcină […]
Pofta buna!
Ciorba asta este interesanta rau