Ciorba de dovlecel cu pui si gulie
PrinteazaCiorba de dovlecel cu pui si gulie din: ceapa, morcov, rădăcină pătrunjel, dovlecel, gulie, smântână, gălbenuşuri, mărar, pătrunjel verde, piept de pui.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 rădăcină pătrunjel
- 1 dovlecel
- 1 gulie
- 2 linguri smântână
- 2 gălbenuşuri
- mărar şi pătrunjel verde
- 200 g piept de pui
Mod de preparare:
Speli şi cureţi legumele, le tai şi le pui la fiert cu sare şi piper, iar pieptul de pui îl fierbi separat cu sare şi piper.
După ce a fiert carnea, strecori zeama şi o adaugi supei cu legume.
Adaugi şi cărniţa tăiată cuburi. Amesteci 2 linguri de smântână cu 2 gălbenuşuri, amesteci bine şi apoi torni compoziţia în ciorbiţă, o laşi timp de 5 minute să mai fiarbă şi adaugi puţin mărar şi pătrunjel tocat.
Pofta buna!