Ciorba dreasa cu smantana
PrinteazaCiorba dreasa cu smantana din: dovlecei, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardei gras, fasole verde, rosii, bors, oua, smantana, leustean si sare.
- 1 dovlecei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 telina
- 4 cartofi
- 1 ardei gras
- 300 g fasole verde
- 5 rosii
- 1 l bors
- l oua
- 100 g smantana
- 1 legatura de leustean
- sare
Mod de preparare:
Taie ceapa marunt, iar morcovii si telina, mai mare. Pune-le apoi la fiert in apa cu sare.
Dupa 10-15 minute adauga ardeiul gras taiat marunt, fasolea verde rupta in doua, dovlecelul curatat de seminte si taiat cubulete si cartofii, mai mare.
Dupa ce toate ingredientele s-au fiert, adauga rosiile decojite si zdrobite. Acreste dupa gust cu borsul fiert separat.
La final, adauga verdeata tocata fin si smantana batuta cu oul. Pentru un gust mai bun, adauga in ciorba 2 cuburi cu concentrat de supa de legume.
Ciorba dreasa cu smantana
Pofta buna!