Ciorba de vitel cu bors din: piept de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei, suc de rosii, fasole, ardei, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de viţel 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 felie ţelină 1 ardei gras 400 ml suc de roşii 5 păstăi fasole verde 1 ardei iute leuştean pătrunjel 500 ml […]
Reteta zilei: Ciorba dreasa de vitel
PrinteazaO reteta absolut delicioasa de ciorba dreasa de vitel din: carne de vitel, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, ceapa, telina, ardei gras, pulpa de rosii, bors, ou, smantana, sare, piper, frunze de telina si patrunjel verde.
Ingrediente:
- 1 kg carne de vitel cu os
- 3-4 cartofi
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 1/2 telina mica
- 1 ardei gras
- 4-5 pulpa de rosii
- 1 l bors
- 1 ou
- 2-3 linguri de smantana
- sare
- piper
- frunze de telina
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o tai bucăţi şi o pui la fiert în apă rece, la foc mic până face spumă.
Indepărtezi spuma.
Când carnea a fiert pe jumătate pui cartofii tăiaţi pai şi legumele date pe râzătoare sau tăiate cubuleţe mici.
Adaugi pulpa de roşii. Pui sare şi piper după gust şi laşi să fiarbă la foc potrivit.
Când carnea şi legumele sunt bine fierte, torni borşul, potrivit după gust şi laşi să mai fiarbă circa 10 minute.
Opreşti focul şi dregi ciorba cu ou bătut amestecat cu smântână.
Presari pătrunjel verde tocat mărunt.
Ciorba dreasa de vitel
Poftă bună!
poate iti place si:
Ciorba de vitel cu fasole
Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de vacuta cu smantana si ou
- ciorba de vita dreasa cu smantana
- ciorba de vacuta dreasa cu smantana
Este foarte gustoasa ciorba dreasa de vitel
Azi fac o ciorba de vitel 🙂