Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi

Printeaza

Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi din: fasole boabe, morcovi, pastarnac, marar, corcoduse, ulei, sare.

Poate te intereseaza si:Ciorba de fasole acrita cu corcoduse verzi

 

Ingrediente:

  • 200 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 legătură mărar
  • 1 căniţă corcoduşe
  • 3 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Opăreşti fasolea, o scurgi de prima apă şi o pui la fiert cu apă rece.

Cureţi şi toci morcovii şi păstârnacul, apoi îi adaugi în oală când fasolea e pe jumătate fiartă.

Cureţi corco­duşele de codiţe, le speli şi le pui în oală când toate sunt gata.

Potriveşti de sare, mai dai în două clocote, apoi presari mărarul tăiat mărunt şi dai ciorba deoparte.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de fasole acrita cu corcoduse

1 comentariu

  1. Angela Constantin

    Foarte buna iese ciorba acrita cu corcoduse

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.