Ciorba de fasole cu carnati si legume

Printeaza

Ciorba de fasole cu carnati si legume din: fasole boabe, cărnaţi de casă, ardei gras, morcovi, cartofi, conservă roşii cuburi, suc de roşii, foi dafin, cimbru, pătrunjel, mărar, sare, piper, suc de lamaie, ceapa, smantana.

Ingrediente:Ciorba de fasole cu carnati si legume

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cărnaţi de casă
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi potriviţi
  • 1 conservă roşii cuburi
  • 750 ml suc de roşii
  • 2 foi dafin
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • sucul de la 1 lămâie (opţional)
  • 1 ceapă
  •  smântână (opţional)

Mod de preparare:

Speli în mai multe ape fasolea şi o laşi peste noapte la înmuiat. O fierbi în trei ape, în ultima pui un praf de sare.

Cureţi şi tai morcovii, ceapa şi ardeiul gras, şi îi căleşti în puţin ulei. Adaugi un pic de apă.

Tai în fefii cârnaţii şi-i perpeleşti în ulei.

După 30 de minute, de când a început să fiarbă fasolea, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, mixul călit de morcovi, ceapă şi ardei, feliile de cârnat, roşiile cuburi şi sucul de roşii.

Amesteci şi laşi să fiarbă, la foc mediu. Adaugi cimbrul şi foile de dafin, potriveşti de sare şi piper.

Tot acum poţi acri şi cu sucul de lămâie.

Spre sfârşit, presari pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt, închizi focul şi laşi oala acoperită.

Poţi servi cu smântână.

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de fasole cu costita si carnati

Ciorba de fasole cu costita si carnati

Ciorba de fasole cu costita si carnati din: fasole, ceapa, usturoi, dafin, patrunjel, rosii, morcov, ardei, costita, carnati, ulei, sare, piper, boia. Ingrediente: 1/2 kg fasole uscată 2 cepe 3 căţei de usturoi 3 foi de dafin 1/2 legătură de pătrunjel 4-5 roşii 1 morcov 1 ardei iute 2-3 cârnaţi 200 g costiţă sare ulei […]

 

Ciorba de fasole verde cu oua

Ciorba de fasole si carnati

Ciorba de fasole si carnati din: carnati, fasole, varza, usturoi, dafin, faina, ulei. Ingrediente: 250 g cârnaţi Trandafir 250g fasole boabe 1 ceapă 250 g varză 4 căţei de usturoi dafin făină ulei   Mod de preparare: Se înmoaie fasolea şi se lasă astfel peste noapte. A doua zi se fierbe în apă sărată împreună […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.