Ciorba de fasole cu carnati si legume din: fasole boabe, cărnaţi de casă, ardei gras, morcovi, cartofi, conservă roşii cuburi, suc de roşii, foi dafin, cimbru, pătrunjel, mărar, sare, piper, suc de lamaie, ceapa, smantana.
Ingrediente:
500 g fasole boabe
2 cărnaţi de casă
1 ardei gras
2 morcovi
2 cartofi potriviţi
1 conservă roşii cuburi
750 ml suc de roşii
2 foi dafin
1 linguriţă cimbru
1 legătură pătrunjel
1 legătură mărar
sare
piper
sucul de la 1 lămâie (opţional)
1 ceapă
smântână (opţional)
Mod de preparare:
Speli în mai multe ape fasolea şi o laşi peste noapte la înmuiat. O fierbi în trei ape, în ultima pui un praf de sare.
Cureţi şi tai morcovii, ceapa şi ardeiul gras, şi îi căleşti în puţin ulei. Adaugi un pic de apă.
Tai în fefii cârnaţii şi-i perpeleşti în ulei.
După 30 de minute, de când a început să fiarbă fasolea, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, mixul călit de morcovi, ceapă şi ardei, feliile de cârnat, roşiile cuburi şi sucul de roşii.
Amesteci şi laşi să fiarbă, la foc mediu. Adaugi cimbrul şi foile de dafin, potriveşti de sare şi piper.
Tot acum poţi acri şi cu sucul de lămâie.
Spre sfârşit, presari pătrunjelul şi mărarul tocate mărunt, închizi focul şi laşi oala acoperită.
Ciorba de fasole si carnati din: carnati, fasole, varza, usturoi, dafin, faina, ulei. Ingrediente: 250 g cârnaţi Trandafir 250g fasole boabe 1 ceapă 250 g varză 4 căţei de usturoi dafin făină ulei Mod de preparare: Se înmoaie fasolea şi se lasă astfel peste noapte. A doua zi se fierbe în apă sărată împreună […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.