Ciorba de fasole verde cu bulion din: fasole verde, morcovi, telina, bulion, ceapa, verdeata. Ingrediente: 800 g fasole verde 3 morcovi 1 ţelină 1 păstârnac 3 cepe câteva linguri de bulion pătrunjel verde şi frunze de ţelină tocate ulei sare cimbru Mod de preparare: Se curăţă şi se spală toate legumele. Ceapa, morcovul, păstârnacul şi […]
Ciorba de varza si fasole din: varza, fasole, morcov, cartofi, ceapa, ardei, patrunjel, lamai, iaurt, sare. Ingrediente: 1/4 căpăţână de varză o conservă mică fasole boabe un morcov 2 cartofi o ceapă un ardei gras 2 lămâi pentru acrit 3-4 fire pătrunjel 4 linguri iaurt de soia sare 2-3 fire ceapă verde Mod de […]
Ciorba de fasole cu verdeata din: fasole, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, telina, cimbru. Ingrediente: 250 g fasole boabe o ceapă un morcov o felie dintr-o rădăcină de telină o radăcina pastărnac o rădăcină pătrunjel 2 tulpini telină 300 ml zeamă de varză un pic de cimbru 4 roşii în bulion pătrunjel pentru servit Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Mi-ai facut pofta de o ciorba de fasole 🙂
Foarte bine arata ciorba!