Ciorba de fasole cu ciolan si patrunjel din: ciolan afumat de porc, fasole verde, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, sos sau pastă de roşii, tulpini de ţelină verde cu frunze, pătrunjel verde, condiment din legume uscate.
Ingrediente:
1/2 ciolan afumat de porc
700 g fasole verde
3 morcovi
1 ţelină
1 pătrunjel
1 ceapă
5 linguri sos sau pastă de roşii
2-3 tulpini de ţelină verde cu frunze
1 legătură pătrunjel verde
condiment din legume uscate
Mod de preparare:
Speli ciolanul şi îl pui la fiert în 3 litri de apă. Când ciolanul a fiert şi s-a desprins de os, strecori supa.
Speli şi cureţi legumele. Tai ţelina, morcovii şi pătrunjelul în cubuleţe, ceapa mărunt, tulpinile de ţelină în rondele, iar fasolea în bastonaşe.
Le pui la fiert în supă, iar după circa 10 minute, adaugi pasta de roşii, bucăţi de ciolan, condiment din legume uscate şi sare după gust.
Stingi focul, presari frunzele de ţelină tocate şi dregi cu smântână. Trebuie să ştii că o lingură de smântână adaugă porţiei 30 kcal.
Fasole cu ciolan afumat din: fasole, ciolan afumat, ceapa rosie, sare, piper, foi de dafin, ulei, marar, pasta de rosii. Ingrediente: 1 kilogram fasole 1 kilogram ciolan afumat 3-4 cepe roşii sare piper foi de dafin 3-4 linguri de ulei 1-2 legături de mărar 1 borcan de pastă de roşii Mod de preparare: Se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.