Ciorba de fasole cu costita afumata si paste din: fasole boabe, ceapa, morcovi, pastarnac, spaghete, costita afumata, ulei, sare, leustean verde, cimbru verde, bulion de tomate.
Ingrediente:
1/2 kg fasole boabe noua
3 cepe
3 morcovi
1 radacina pastarnac
1 mana spaghete
1/2 kg costita afumata
1 lingura ulei
sare
2-3 fire leustean verde
2 crengute de cimbru verde
3 linguri bulion de tomate
Mod de preparare:
Speli fasolea şi o pui la fiert în 2 1/2 litri de apă, împreună cu costiţa afumată, pe care ai tăiat-o mărunt.
Cureţi şi speli legumele rămase. Tai ceapa mărunt, iar morcovii îi dai pe râzătoare. Adaugi în oală, la fiert, 2 cepe tocate mărunt, păstârnacul şi 2 morcovi daţi pe râzătoare.
Când fasolea s-a înmuiat, pui spaghetele şi continui fierberea 5-6 minute.
In uleiul încins, căleşti ceapa şi morcovul rămase, după care le adaugi în oală împreună cu bulionul, sare şi piper după gust.
După câteva clocote, stingi focul şi presari cimbrul şi leuşteanul fin tocate.
Supa de fasole cu linte si ciolan din: fasole, linte rosie, ciolan, ceapa, rosii, praf de chili, lamaie, usturoi, telina, morcovi, supa de pui, piper, sare. Ingrediente: 600 g fasole, înmuiata in apa rece peste noapte 1 cana linte roșie, înmuiate in apa rece peste noapte 1 os de ciolan 1 ceasca ciolan, cuburi 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.