Ciorba de fasole in test
PrinteazaO reteta de ciorba de fasole in test din: fasole boabe, costita afumata, morcovi, ceapa, sos de rosii, leustean, paine, sare, piper, boia si menta.
- 1 kg fasole boabe
- 1 kg costita afumata
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 250 ml sos de rosii
- 1 legatura de leustean
- 1 paine rotunda
- sare
- piper
- boia
- menta
Mod de preparare:
Alege fasolea şi pune-o la înmuiat de cu seară. A doua zi, fierbe-o în apă cu sare. Nu uita să schimbi apa de două, trei ori. Când fasolea este aproape fiartă, adaugă câteva frunze de mentă.
Separat, taie ceapa marunt si pune-o la fiert impreuna cu morcovul si costita taiata in bucati. Adauga fasolea si lasa totul sa fiarba.
La final, incorporeaza sosul de rosii si condimenteaza dupa gust. Opreste focul si aromatizeaza cu leustean din belsug.
Taie deasupra painii un capacel si scoate cu grija miezul. umple-o cu ciorba si serveste-o cu un ardei iute.
Ciorba de fasole in test
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-fasole-test html