Ciorbă de fasole verde cu ceapa si patrunjel verde
PrinteazaCiorbă de fasole verde cu ceapa si patrunjel verde din: fasole verde, bors, oua, ceapa, patrunjel verde, paine, unt, sare.
Ingrediente:
- 500 g fasole verde
- 1 l bors
- 5 oua
- 1 ceapa
- 1 legatura patrunjel verde
- 5 felii paine
- 40 g unt
- sare
Mod de preparare:
Pui fasolea la fiert, tăiată bucăţi, a cu ceapă şi 20 g unt, în puţină apă clocotită. Separat, fierbi borşul. Fierbi şi ouăle tari.
Prăjeşti pâinea în restul de unt. Toci mărunt ouăle curăţate şi verdeaţa.
Aşezi în boluri pâinea, verdeaţa şi ouăle, iar când ciorba a fiert, adaugi borşul, potriveşti gustul de sare şi torni ciorba în castron.
Ciorbă de fasole verde cu ceapa si patrunjel verde
Pofta buna!