Ciorbă de fasole verde cu ceapa si patrunjel verde

Printeaza

Ciorbă de fasole verde cu ceapa si patrunjel verde din: fasole verde, bors, oua, ceapa, patrunjel verde, paine, unt, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 g fasole verde
  • 1 l bors
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 5 felii paine
  • 40 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui fasolea la fiert, tăiată bucăţi, a cu ceapă şi 20 g unt, în puţină apă clocotită. Separat, fierbi borşul. Fierbi şi ouăle tari.

Prăjeşti pâinea în restul de unt. Toci mărunt ouăle curăţate şi verdeaţa.

Aşezi în boluri pâinea, verdeaţa şi ouăle, iar când ciorba a fiert, adaugi borşul, potriveşti gustul de sare şi torni ciorba în castron.

 

Ciorbă de fasole verde cu ceapa si patrunjel verde

Ciorba_de_fasole_verde_cu_ceapa_si_patrunjel_verde

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.