Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească din: carne tocata, orez, oua, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, suc de rosii, leustean, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de perișoare cu un echilibru perfect de proteine, carbohidrați și grăsimi. Un fel de mâncare sățios și istoric, perfect pentru o masă în familie. Ingrediente: 500 […]
Ciorba de fasole verde cu legume
PrinteazaCiorba de fasole verde cu legume din: fasole pastai, rosii, morcov, telina, ceapa, usturoi, ulei, patrunjel, leustean, sare.
- 0,5 kg fasole pastai
- 3 rosii mari
- 1 morcov
- o telina mica
- 1 ardei gras
- o ceapa mica
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura cu ulei
- patrunjel
- leustean
- sare
Mod de preparare:
Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se taie şi se pun la fiert în 2,5 I de apă cu putină sare.
Păstăile se curăţă, se taie la 3 cm şi se dau într-un clocot. Când zarzavaturile sunt pe jumătate fierte, se adaugă păstăile.
Se decojesc roşiile şi se toacă într-un vas separat. Ceapa, usturoiul şi ardeiul gras se toacă, apoi se călesc cu o lingură de ulei, se adaugă roşiile şi se lasă câteva minute.
Când fasolea s-a înmuiat, se adaugă amestecul de roşii şi de legume călite şi se lasă 8-10 minute la foc mic.
La sfârşit, se adaugă pătrunjelul şi sarea după gust.
Ciorba de fasole verde cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională
Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională din: carne de porc, ceapa, morcovi, cartofi, ardei gras, patrunjel, ulei de floarea soarelui, apa, sare, piper, bulion de rosii, otet, smantana. Ciorba de porc este una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale românești. Această rețetă simplă și savuroasă vă va încânta simțurile cu aromele […]
Pofta buna!