Ciorba de fasole

Printeaza

Ciorba de fasole din: fasole uscata, kaizer, cartofi, rosii cherry, morcov, telina, ceapa, pasta de tomate, bors, leustean, cimbru si ulei.

Ingrediente:

  • 500 g fasole uscata
  • 200 g kaizer
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii cherry
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors
  • 1 legatura de leustean
  • 1 crenguta de cimbru
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ciorba de fasole: Alege fasolea, spal-o si pune-i la fiert in apa rece (cam trei litri). Schimba apa de 2-3 ori (cu apa fierbinte).

Cand fasolea e apropae fiarta, adauga kaizerul taiat in cubulete si rumenit separat.

Curata morcovul, telina, cartofii si ceapa, toaca-le marunt si pune-le in oala. Cand au fiert, adauga pasta de tomate, rosiile cherry si crenguta de cimbru.

Lasa sa dea in cateva clocote, indeparteaza crenguta de cimbru si acreste cu bors. Serveste ciorba calda, cu leustean proaspat tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.