Ciorba cu galuste si caviar

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu galuste si caviar din: supa de homar, frisca, whisky, albusuri, otet alb, caviar si sare.

Ingrediente:Ciorba cu galuste si caviar

  • 2 cutii mici supă de homar
  • 4 linguri frişca lichidă
  • 1 lin­gură whisky
  • 3 albuşuri
  • 2 lin­guri oţet alb
  • 4 linguriţe caviar
  • sare

 

Mod de preparare:

Turnaţi supa de homar într-o cratiţă şi încălziţi-o la foc mic. în acest timp, albuşurile se bat spumă cu un pic de sare. Intr-o cratiţă, clocotiţi apă cu oţet. Luaţi, cu ajutorul a două linguri, găluşte de albuş şi puneţi-le cu atenţie în apa ce clocoteşte uşor (proce­daţi astfel, de mai multe ori).

Lăsaţi-le să fiarbă cca 1 min, întoarceţi-le cu grijă şi lăsaţi-le să mai fiar­bă încă 1 min. Scurgeţi-le pe hârtie absorbantă.

Trebuie să obţineţi 8 găluşte de albuş. Turnaţi whisky-ul şi frişca lichidă în zeama caldă, puneţi cratiţa pe foc şi amestecaţi bine.

Când este suficient de caldă, reparti­zaţi ciorba în farfurii încălzite în prealabil, aşezaţi cu grijă câte 2 găluşte de albuş în fiecare farfurie, presăraţi cu caviar şi serviţi imediat.

Ciorba cu galuste si caviar

Ciorba cu galuste si caviar

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.