Ciorba de ciuperci cu galuste din: morcovi, patrunjel, cartofi, ciuperci, sare, piper, smantana, lamaie, amidon, ulei, branza, oua, gris, sare. Ingrediente: 3 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 5 cartofi mici 500 g ciuperci proaspete sare piper negru măcinat tarhon uscat 250 ml smântână dulce pentru gătit 1 lămâie 1 lingură amidon de porumb 2 linguri […]
Ciorbă cu găluşte din brânză
PrinteazaCiorba cu galuste din branza din: ceapa, patrunjel, marar, stevie, loboda rosie, leustean, oua, faina, branza, sare, piper, apa, bors si smantana.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- 5 frunze de stevie
- 10 bucati de loboda rosie
- 1 frunza de leustean
- 2 oua
- 1 pahar faina
- 50 g branza
- 1 lingura sare
- un pic de piper
- apa
- bors
- 1 lingura smantana
Mod de preparare:
Ciorbă cu găluşte din brânză: Speli, cureţi şi tai mărunt ceapa, pătrunjelul, mărarul, ştevia, leuşteanul şi loboda roşie, apoi le pui la fiert. Când zarzavatul este fiert, adaugi borşul, sarea şi piper, după gust.
Separat, într-un castron, prepari brânza astfel: frămânţi bine branza amestecată cu ouăle, făina şi puţină sare.
Formezi biluţe şi le dai drumul în borşul pregătit. Mai laşi doar 10 minute, după care dregi ciorba cu lingura de smântână, lei de pe foc şi serveşti ciorba.
Este o ciorbă foarte gustoasă, uşoară şi săţioasă!
Pofta buna!
Ciorba cu galuste si patrunjel
Ciorba cu galuste si patrunjel din: morcovi, ceapa, patrunjel, telina, gogosari, rosii, pulpe de pui, oua, gris. Ingrediente: 4 morcovi 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 ţelină 2 gogoşari 2 roşii 2 pulpe de pui 2 ouă 8 linguri de griş pătrunjel Mod de preparare: Cureţi ceapa şi o tai mărunt, apoi o […]
Incoming search terms:
- bors cu galuste de branza
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-galuste-din-branza html