Ciorba cu galuste de faina

Printeaza

Ciorba cu galuste de faina

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină
  • 1 cană ulei
  • 1 ceapă tăiată cubuleţe şi una întreagă
  • boia
  • 4-5 linguri făină
  • sare
  • piper
  • bors

 

Mod de preparare:

Ciorba cu galuste de faina: Intr-o oală pui la fiert zarzavatul tocat mărunt. Când a fiert adaugi sare.

Intr-o tigaie pregăteşti un rântaş din ceapă fin tocată, ulei şi boia, pe care-l pui într-un castron turnând puţină apă şi puţină făină.

Formezi o pastă bine legată, iei cu linguriţa câte puţin şi pui în zeama cu zarzavaturile.

Laşi să fiarbă găluştele, iar la urmă adaugi borş după gust. Adaugi pătrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.